Szkolenia BDO na talerzu, czyli jak optymalizować koszty BDO w gastronomii
15 października mieliśmy przyjemność uczestniczyć w (G)astronomicznym Biznesie Przyszłości, wydarzeniu organizowanym przez naszego Partnera – markę Bidfood. Park Technologii Kosmicznych w Zielonej Górze na jeden dzień zamienił się w kulinarną stolicę województwa lubuskiego.
Podczas wydarzenia eksperci Bidfood oraz ich Partnerzy dzielili się z wiedzą nt. budowania marek online, sezonowości menu i profesjonalnej obsłudze. Jako Partner wydarzenia mieliśmy przyjemność poprowadzić prelekcję o tym, jak optymalizować koszty BDO w gastronomii.
Dzień zaliczamy do bardzo intensywnych i niesamowicie udanych. Mnóstwo rozmów, mnóstwo pytań o BDO, o opłatę produktową i rozliczanie opakowań jednorazowych z tworzyw sztucznych (SUP). Mieliśmy również przyjemność spotkać i porozmawiać z kilkoma wieloletnimi klientami TOM Organizacji Odzysku.
Krótka galeria zdjęć z wydarzenia poniżej.
A jeśli prowadzisz gastronomię i nie wiesz, jak zoptymalizować koszty związane z BDO w Twoim lokalu – skontaktuj się z nami i przekaż rozliczanie BDO w ręce ekspertów!







Twoja firma musi być w BDO? Dołącz do BDO360!


